Started: 12/2/2021 4:47 AM
Picture Placeholder: Jim Hidson.
Jim Hidson.
Having trouble with publishing subsequent versions workflow in a site, an error appears: "Failed to open config file"
When you first create and publish a workflow on a site, no matter which solution you use (SP designer, SPARK Workflow, K2 ..etc), SP core system creates a special hidden library called "Workflows" on the site and configure it to store workflow config files.
If the site had a library or a list of the same name before the first WF published, this would prevent creating this special library if this is not your case check the versions configuration or permissions of this library. Or simply it might be got corrupted when first created.
This is a hidden library and you can check it out by typing its address on your browser or using SP Designer:
Please follow these steps to troubleshooting versions issue:
 
Go to SharePoint Designer and navigate to 'All Files'
Right click on the "Workflows" folder and click 'properties'.
On the properties screen click 'Administration Web Page'.
Go to 'Versioning Settings' and ensure that 'Create major versions' is selected and not 'Create major and minor (draft) versions'.
 
If you were unable to fix the problem on this library, by figuring out what is different between it and the same ones that are working fine on sub-sites, you can always remove your running workflows from lists and libraries, delete this library and start over again. But keep this solution as a last one, when you totally convenes that this library is corrupted and needs to be recreated.​​
Picture Placeholder: Jim Hidson.
  • Jim Hidson.
/_layouts/15/images/person.gif" alt="Picture Placeholder: Jim Hidson." />
Jim Hidson.
When you first create and publish a workflow on a site, no matter which solution you use (SP designer, SPARK Workflow, K2 ..etc), SP core system creates a special hidden library called "Workflows" on the site and configure it to store workflow config files.
If the site had a library or a list of the same name before the first WF published, this would prevent creating this special library if this is not your case check the versions configuration or permissions of this library. Or simply it might be got corrupted when first created.
This is a hidden library and you can check it out by typing its address on your browser or using SP Designer:
Please follow these steps to troubleshooting versions issue:
 
Go to SharePoint Designer and navigate to 'All Files'
Right click on the "Workflows" folder and click 'properties'.
On the properties screen click 'Administration Web Page'.
Go to 'Versioning Settings' and ensure that 'Create major versions' is selected and not 'Create major and minor (draft) versions'.
 
If you were unable to fix the problem on this library, by figuring out what is different between it and the same ones that are working fine on sub-sites, you can always remove your running workflows from lists and libraries, delete this library and start over again. But keep this solution as a last one, when you totally convenes that this library is corrupted and needs to be recreated.​​
012/2/2021 4:47 AM12/2/2021 4:47 AMNoTroubleshooting
0
12/2/2021 4:19 AM
There are no items to show in this view of the "Discussions List" discussion board.